jueves, 27 de septiembre de 2012

8a TROBADA TINTINÀIRE A BARCELONA


El proper diumenge 7 d'octubre se celebra la 8a TROBADA TINTINÀIRE organitzada per l'Associació Catalana de Tintinàires 1001 i, per primera vegada, a Sant Andreu de Palomar (Barcelona).

Podeu consultar el programa d'activitats en aquest enllaç, entre les que hi trobareu un taller de còmics, un cercavila i una exhibició de cotxes relacionats amb Les Aventures de Tintín, dinar de germanor al bar Versalles, una xerrada i una actuació de la Coral de Sant Andreu a l'Auditori del Centre Cultural Can Fabra. A més, es realitzaran algunes activitats paral·leles com un concurs d'aparadors de botigues, un taller a la biblioteca infantil o l'exposició "Motius tintinàires" a càrrec del Grup Taca.

Per altra banda, Per altra banda, demà divendres 28 de setembre, Pau Vinyes (membre de la junta 1001) parlarà sobre "El fenomen fan" al programa El Mirall de Catalunya Ràdio de 13h a 14h. Si no podeu escoltar-lo en directe, podeu fer-ho en diferit en l'enllaç.

······························································································································

El próximo domingo 7 de octubre se celebra la 8a TROBADA TINTINÀIRE organizada por la Associació Catalana de Tintinàires 1001 y, por primera vez, en Sant Andreu de Palomar (Barcelona).

Podéis consultar el programa de actividades en este enlace, entre las que encontraréis un taller de cómics, un pasacalles y una exhibición de coches relacionados con Las Aventuras de Tintín, una comida en el bar Versalles, una charla y una actuación de la Coral de Sant Andreu en el Auditori del Centre Cultural Can Fabra. Además, se realizarán algunas actividades paralelas como un concurso de escaparates de tiendas, un taller en la biblioteca infantil o la exposición "Motius tintinàires" a cargo del Grup Taca.

Por otra parte, mañana viernes 28 de septiembre, Pau Vinyes (miembro de la junta 1001) hablará sobre "El fenómeno fan" en el programa El Mirall de Catalunya Ràdio de 13h a 14h. Si no podéis escucharlo en directo, podéis hacerlo en diferido en el enlace.

No hay comentarios:

Publicar un comentario