lunes, 19 de marzo de 2012

DAVID BAKER ENS PARLA DE "LES AVENTURES DE TINTÍN I HERGÉ" · DAVID BAKER NOS HABLA DE "LAS AVENTURAS DE TINTÍN Y HERGÉ"


El proper dimecres, l'expert tintinàire i membre de l'Associació Catalana de Tintinàires 1001 David Baker "Xifort", oferirà una nova xerrada titulada "Les aventures de Tintín i Hergé". L'accés és lliure per a tots aquells que pogueu apropar-vos a la Biblioteca Municipal de Nou Barris de Barcelona.

On: Biblioteca Municipal de Nou Barris (Pl. Major de Nou Barris, 2; Barcelona)
Quan: Dimecres 21 de març a les 19:00h.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

El próximo miércoles, el  experto tintinólogo y miembro de l'Associació Catalana de Tintinàires 1001 David Baker 'Xifort', ofrecerá una nueva charla titulada "Las aventuras de Tintín y Hergé". El acceso es libre para todo aquél que pueda acercarse hasta la Biblioteca Municipal de Nou Barris de Barcelona.

Dónde: Biblioteca Municipal de Nou Barris (Pl. Major de Nou Barris, 2; Barcelona)
Cuándo: Miércoles 21 de marzo a las 19:00h.

                         
                                                     ****************************

Heus aquí una petita entrevista que li va fer l'equip de INFO K (TV3) a la botiga de THE TINTIN SHOP BCN al Centre Comercial Arenas de Barcelona, a l'FNAC del qual tenen previst projectar la pel·lícula d'Spielberg "Les aventures de Tintín: El secret de l'Unicorn"; tots els assistents rebran un petit obsequi de Tintín.

He aquí una pequeña entrevista que le hizo el equipo de INFO K (TV3) en la tienda THE TINTIN SHOP BCN en el Centro Comercial Arenas de Barcelona, en el FNAC del cual tiene previsto proyectar la película de Spielberg "Las aventuras de Tintín: El secreto del Unicornio"; todos los asistan recibirán un pequeño objeto de Tintín.

No hay comentarios:

Publicar un comentario